Is uw huis nog comfortabel en veilig genoeg ?

Wij zijn sinds 2018 ComfortInstallateur! Wij kunnen uw woning aanpassen zodat u comfortabel en veilig in uw eigen huis kunt blijven wonen, ook als u straks meer zorg nodig heeft. Met vaak eenvoudige technische oplossingen kunnen we ervoor zorgen dat dagelijkse handelingen veiliger worden en minder energie kosten. We komen graag langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Hoe lang denkt u nog in uw huis te blijven wonen?

Biedt uw verwarmingsinstallatie dan nog wel voldoende warmte en is uw huis veilig genoeg? Een valpartij in de badkamer is één van de meest voorkomende ongelukken in huis. Dat kunt u eenvoudig voorkomen. Er zijn allerlei technische hulpmiddelen die het comfort en de veiligheid in uw woning vergroten.

Wij zijn gespecialiseerd in het levensloopbestendig maken van woningen zodat bewoners langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Als u bij een renovatie daar nú al rekening mee houdt en de woning laat aanpassen, bespaart het u in de toekomst geld, tijd en energie. En u profiteert nu al van meer comfort in een veilige woning!

Een comfortabel en veilig huis draagt bij aan kwaliteit van leven

Wij zijn gespecialiseerd in het levensloopbestendig maken van woningen zodat senioren langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Als u bij een renovatie daar nú al rekening mee houdt en de woning laat aanpassen, bespaart het u in de toekomst geld, tijd en energie. En u profiteert nú al van meer comfort in een veilige woning!

Contact opnemen

Veilig wonen met InstalCenter
Comfortabel wonen met InstalCenter

Investeer nu in meer comfort en veiligheid voor straks

Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van woningen van 55plussers en senioren met een beperking. Is uw huis toe aan een renovatie? Denk dan nu alvast aan het levensloopbestendig maken van uw woning. Dat bespaart u straks, als u ouder bent, veel geld en ongemak en u kunt nu al genieten van meer comfort en veiligheid. Wij maken graag een bezoekafspraak voor een vrijblijvend advies via telefoonnummer 010-4228611.

Woningaanpassingen voor mensen die kiezen voor kwaliteit van leven

Wij willen het graag voor iedereen, maar vooral voor ouderen en bewoners met beperkingen, mogelijk maken om langer zelfstandig thuis te blijven wonen met meer comfort en veiligheid. Is uw huis toe aan een opknapbeurt? Door levensloopbestendig te renoveren, kunt u nu al genieten van meer comfort en veiligheid in uw woning. Bel ons voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek!

Levensloopbestendig renoveren bespaart geld

Is uw huis toe aan een renovatie? Levensloopbestendig renoveren zorgt ervoor dat u nu al kunt genieten van meer comfort en veiligheid in uw woning. Denk aan verbetering van de warmteregulering in uw huis of vervanging van de verwarmingsinstallatie. Zo kunt u tegelijkertijd energie en geld besparen. Als het gaat om veiligheid in huis is een goede toegangsbeveiliging van belang maar ook het verkleinen van het risico op valpartijen in de badkamer. Allemaal zaken die u nu kunt regelen om uw huis gereed te maken voor de komende jaren. Zo wordt u straks niet met extra kosten geconfronteerd als u meer zorg nodig heeft.

Meer comfort in uw huis verhoogt de kwaliteit van leven

Als ComfortInstallateur kunnen wij u helpen bij het levensloopgeschikt maken van uw woning. Denkt u dan aan het verhogen van het comfort door optimale verwarming daar waar nodig en toch energiezuinig stoken. Het aanbrengen van een antislip coating in de badkamer om valpartijen te voorkomen. Of het vervangen van een bad door een moderne inloopdouche. Maar ook het opstellen van een lichtplan of het aanpassen van het ventilatiesysteem in huis om het binnenklimaat te verbeteren. Of gemakken zoals het bedienen van uw gordijnen en verlichting vanuit uw stoel. Wij kunnen u helpen met een totaalplan en zoeken daar de juiste partners bij voor advies en de uitvoering.
Zo kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen in een comfortabel en veilig huis. Wij komen graag bij u langs voor een uitgebreid advies. U kunt ons bereiken voor een afspraak op telefoonnummer: 010-4228611

Hoe wilt u in de toekomst wonen?

In uw eigen woning en vertrouwde omgeving met belangrijke sociale contacten? Comfortabel en prettig met alle noodzakelijke voorzieningen binnen handbereik? En uiteraard in een veilige omgeving, voor een ongestoorde nachtrust. Heel belangrijk voor uw gezondheid.

Is uw woning toe aan een opknapbeurt om die droom te verwezenlijken? Dan zijn wij als Techniek Nederland Comfort Installateur graag bereid u daarbij te adviseren. Wij installeren niet alleen, maar denken met u mee over de beste technische oplossingen. Soms is een eenvoudige aanpassing voldoende, soms komt er meer bij kijken. Maar wat u ook wilt, onze uitdaging is de juiste oplossing te bedenken vanuit úw woonwens!
Wij kunnen het hele traject voor u verzorgen. Van de verwarming tot het plaatsen van een muur en het installeren van multi media voorzieningen. U heeft dan te maken met één contactpersoon die het hele bouwteam aanstuurt. Wel zo makkelijk en efficiënt! Bel voor een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek tel. 010-4228611. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Contact opnemen

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen