Dakbedekking

Uw dakproblemen worden snel en vakkundig opgelost door ons! We verwerken APP gemodificeerde bitumineuze dakbedekking in de uitvoering blank of met leislag. De dakranden kunnen worden afgewerkt met zinken deklijsten of aluminium hoeklijn / daktrim. Verder kunt u kiezen uit verschillende isolatie mogelijkheden, zonnepanelen en nog veel meer!

Dakbedekking plat dak

Dakbedekking op platte daken gaat erg lang mee, maar er komt een moment dat u moet gaan denken aan dakrenovatie. We hebben eigen dakdekkers in dienst die de gehele dakrenovatie voor u kunnen verzorgen.

Dakrenovatie

We bekijken samen met u de mogelijkheden voor de dakrenovatie, daarbij kijken we ook naar de staat van de schoorstenen, vluchtluiken, randafwerking en de afvoeren. We werken uitsluitend met loden stadsluitlopen, aluminium plakplaten en luchtkapjes, aluminium daktrim of zinken deklijsten. Op een ambachtelijk gemaakt dak hoort nu eenmaal geen PVC lucht-kapje of PVC afvoerbak.

APP dakbedekking

Door toepassing van moderne UV-bestendige APP dakbedekking is het aanbrengen van een schutlaag dakgrind vaak niet meer nodig. Dit wordt door ons verwijderd en afgevoerd. Wanneer het grind een ballastfunctie heeft wordt na het renoveren van het dak een nieuwe, schone laag grind aangebracht. Vaak is het mogelijk om gelijktijdig met het vervangen van de dakbedekking een isolatiepakket aan te brengen waarmee u energie kunt besparen en het comfort van uw woning kunt verhogen.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen