PV panelen

Zonne-energie is nog nooit zo populair geweest. Het levert een flink financieel voordeel op. Zelfs na het wegvallen van de subsidie is het laten installeren van pv-panelen nog steeds aantrekkelijk, mede door het te behalen BTW-voordeel!

Dit leggen we graag aan u uit. Door het gebrek aan duidelijke eisen lijkt het erop dat Nederland een dumpmarkt wordt waarop producten worden afgezet die er wel allemaal hetzelfde uitzien maar lang niet allemaal dezelfde kwaliteit leveren.

ZonnepanelenZonnepanelen

Een zonne-installatie moet makkelijk vijfentwintig jaar of langer mee kunnen. Hoge kwaliteits-normen zijn daarvoor van belang. De “Happy Hong Kong panelen” zijn goedkoper, maar de besparing op de productie gaat natuurlijk ten koste van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de panelen op lange of korte termijn.

Centrosolar PV-panelen

Wij leveren Centrosolar PV-panelen (made in Germany) van Nefit, onderdeel van de voor iedereen bekende Bosch-groep. Met 10 jaar garantie op het systeem en maar liefst 26 jaar vermogensgarantie beloven we u maximale gemoedsrust. Op de website www.nefit.nl vindt u onder ‘producten’ alles over zonnestroom.

DHZ-pakketten

Naast maatwerk leveren we ook DHZ-pakketten met 3 panelen, montagesysteem en een omvormer, deze sets zijn werkelijk plug-and-play. Neem contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen