Zinkwerk

Wij verrichten allerlei zinkwerkzaamheden. Er wordt uiteraard veel aandacht besteed aan de expansiewerking van het zink, maar ook aan de onderconstructie om condenscorrosie (witroest) te voorkomen.

In onze eigen zinkwerkplaats wordt alles op maat gemaakt, naast standaard machines met kraalijzer, zetbanken, slagscharen,  walsen etc. is ook een zetbank van 2.25m aanwezig zodat de zijwangen van een dakvenster vaak uit één stuk gemaakt kunnen worden.

Zinken dak

Soorten zinkwerk

Veel voorkomende toepassingen van zinkwerk zijn de bekleding van dakvensters, dakgoten, balkons, luxe hemelwaterafvoeren, ontluchtingskappen en deklijsten als randafwerking van platte daken. Maar zink is ook op diverse manieren in te zetten als gevelbekleding. Het materiaal kan in allerlei vormen worden toegepast en kan een gebouw unieke kenmerken geven.

Offerte dakgoot vervangen

Bij een offerte voor een dakgoot ontvangt u standaard een meerprijs voor het vervangen van de hemelwaterafvoeren door zinken buis voorzien van scharnierbeugels met zinken wrongen, indien mogelijk met een zinken vergaarbak. Dit soort kleine details kunnen uw woning unieke kenmerken geven.


Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen