Verwarming

Alles op het gebied van verwarming in uw huis, kunnen wij voor u regelen! Of het nu gaan om de reperatie van uw CV ketel, de vervanging van uw HR ketel, het installeren van een klokthermostaat, het aanbrengen van vloerverwarming of het plaatsen van een radiator. Laat u informeren door een installateur van J. van der Lely of vraag een gratis offerte aan.

Centrale verwarming

Centrale verwarming kan nog veel comfortabeler dan u gewend bent door moderne, intelligente regelsystemen. We zijn geen installateur die u probeert een ketel te verkopen door u een gratis klokthermostaat aan te bieden, we proberen u comfort te verkopen door actief mee te denken wat in uw situatie de beste oplossing is.

CV ketel test

Een CV ketel uitkiezen is niet makkelijk. Er zijn veel verschillende soorten CV ketels en niet alles past bij uw water/warmte verbruik in huis. Om u te helpen hebben wij een CV ketel keuzetest gemaakt. Door het antwoorden van een aantal simpele vragen ziet u precies welke CV ketel bij u past.

Doe de test

EVO home systeem

Met het EVO-home systeem van Honeywell kunt u dit eenvoudig realiseren, de badkamer hoeft alleen ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat een aangename temperatuur te hebben. En als u een studerend kind heeft die regelmatig alleen thuis is heeft het verwarmen van de gehele woning niet zoveel zin. Bedenk eens hoeveel u kunt besparen als u thuis werkt en alleen uw werkkamer kunt verwarmen in plaats van de gehele woning! Met Honeywell EVO-home is dit allemaal mogelijk, maar er is meer. Door een koppeling met uw smartphone kunt u op afstand de temperatuur in uw woning zien en aanpassen, maar tijdens uw vakantie in de winter krijgt u ook een waarschuwing als uw cv uitvalt. Dus geen onaangename verrassingen bij thuiskomst meer. Lees hier meer over het EVO home systeem.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen