CV ketels

Ook kunt u bij J. van der Lely BV ook terecht voor een nieuwe cv ketel of voor een onderhoudscontract.

CV ketel

CV ketel advies

We proberen niet om u tot een aankoop te verleiden door te adverteren met stuntprijzen. Als wij uw ketel vervangen willen we er zeker van zijn dat we u comfort verkopen, afgestemd op uw wensen en behoeften. Door ons te verdiepen in uw gezinssituatie, warmwaterbehoefte en de manier waarop u wilt regelen krijgt u een advies op maat.

CV ketel vervangen

Met uw volgende ketel doet U waarschijnlijk weer minimaal 15 jaar, nu kiezen voor de goed-koopste internetaanbieder betekent dat U de komende 15 jaar misschien ‘last’ heeft van een beslissing die U misschien nu € 200,= oplevert. Dat is niet verstandig, door product- en systeemkennis kunnen we U adviseren en helpen bij uw keus. Op die manier weten we allebei zeker dat we U een ketel en regeling aanbieden die het best past bij uw situatie en volledig voldoet aan uw behoeften. Voor het beste advies is het noodzakelijk om de situatie bij U thuis te bekijken en met U de gezinssituatie en warmwaterbehoefte te bespreken. Dat bezoek is vrijblijvend en kosteloos. Een afspraak is snel gemaakt!

CV ketel aanbieding

We hebben niet de intentie u een ketel te verkopen waarvan we een pallet op voorraad hebben staan, maar bestellen gericht naar aanleiding van uw situatie. Vanzelfsprekend kijken we of u gebruik kunt maken van de InstalCenter actie die op dit moment loopt.

Door goede afspraken met onze leveranciers krijgen we ’s nachts geleverd waardoor we indien nodig de volgende werkdag al kunnen starten met het vervangen van uw ketel. Voor bepaalde merken ketels is een lease-constructie mogelijk waardoor u voor een laag maandelijks tarief uw ketel kunt laten vervangen.

Bestel direct de cv-ketel aanbieding online >

Energie besparen

55% van uw energierekening (gemiddeld in Nederland) heeft betrekking op het verwarmen van uw woning, hier is dus de meeste besparing te halen. Inmiddels heeft iedere Nederlander één of meerdere spaarlampen, terwijl uw verlichting slechts 3% van uw rekeningrekening beslaat. Het is de gewoonste zaak van de wereld dat u het licht uitzet in ruimtes waar u niet bent, daarmee bespaart u geld. Waarom is de verwarming aan in ruimtes waar u niet bent? Door dit slimmer te regelen kunt u pas echt geld besparen!

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen