Radiatoren

Veel mensen zien radiatoren als lelijke dingen die je nu eenmaal nodig hebt. Wegwerken met behulp van radiator-ombouwen lijkt een goed idee maar verminderd het rendement van de radiator enorm.

Radiatoren

Soorten radiatoren

Vervangen is verstandiger, nieuwe radiatoren hebben vaak een kleinere waterinhoud waardoor u zuiniger gaat stoken maar moderne compact-radiatoren zien er ook veel beter uit dan oude leden- of paneelradiatoren.

Een compact-radiator heeft een verzorgde afwerking, de dichte zijbekleding en het open bovenrooster zijn fabrieksmatig gemonteerd. Het profiel is netjes afgerond en biedt de nodige bescherming. Misschien is in uw geval een plint-, vloer- of wandconvector een beter idee, als u plannen heeft om één en ander te vervangen komen we graag bij u langs om mee te denken.

Radiator advies

Wilt u weten welke radiator u nodig heeft voor in de gewenste radiator? Of wilt u meer informatie over een Henrad radiator of Thermic radiator? Neem dan contact met ons op.

Verder kunt u bij het vervangen van de radiator gelijk kiezen voor een thermostaatventiel om beter te kunnen regelen, of, als u het helemaal perfect wilt hebben, voor het Honeywell EvoHome systeem.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen