Selecteer een pagina

                     Voor loodgieterswerk verwijzen we u door naar Aannemersbedrijf Breeberg


 


11 juni 2019 werd het faillissement van Loodgietersbedrijf J. van der Lely BV uitgesproken.

Loodgietersbedrijf J. van der Lely bestond in januari precies 50 jaar.

 

De laatste jaren waren we enorm onderbezet, het is al die tijd onmogelijk gebleken om extra vaktechnisch personeel aan te trekken. Met de kleine bezetting die we nog hadden konden we niet kostendekkend werken.

Ondanks het feit dat we per project een net resultaat konden behalen bleef het eind resultaat negatief, we konden eenvoudigweg onvoldoende omzet draaien met de 3 monteurs die de laatste maanden verrekenbare uren maakten.
Neem maar van ons aan dat we naast het inschakelen van zzp’ers werkelijk alles geprobeerd hebben, uitzendbureau’s, detacheringsbedrijven, etc etc maar het bleek onmogelijk om de benodigde 240 uur per week te kunnen ‘verkopen’…
Van de nieuwe ‘loodgieters’ die we via deze wegen binnen kregen viel onze mond vaak open van verbazing en stonden af en toe de tranen in onze ogen. Niet van het lachen trouwens…

 

Madeleine en ik hebben hebben na (lang) twijfelen samen besloten dat we hier mee moesten stoppen voordat het letterlijk te laat zou zijn.

 

We willen U bedanken voor het werk dat U ons de afgelopen jaren gegund heeft, we hebben naast vervelende ook werkelijk schitterende herinneringen aan de tijd dat we het bedrijf hebben mogen hebben.

 

We hebben nog geen idee wat we beiden precies gaan doen als dit faillissement afgewikkeld is, maar misschien komen we elkaar nog eens tegen…           (KLIK)

 

Bedankt voor uw vertrouwen!

John & Madeleine van der Lely